Oslo-revy: Når revygruppa Fyr Laus fra Andenes feirer 30-årsjubileum gjør de med å sette opp forestilling i selveste Oslo konserthus 1. mai i år. Foto: Innsendt

Rekord for Fyr Laus – billettsalget til Oslo-revyen går så det suser

ANDØY: Knappe tre måneder før teppet går opp for revygruppa Fyr Laus sin forestilling «Deilig å levere i Oslo» er det solgt mer enn 800 billetter. Det er drøyt 200 billetter mer enn revygjengens egen Oslo-rekord fra 2013.

Verdensstjerner som Ella Fitzgerald, Sammy Davies jr., Lisa Minelli, Leonard Cohen, Neil Young, Tom Waits, Sting og Bob Dylan har alle fylt storsalen i Oslo konserthus.

1. mai er det revygjengen fra Andøy sin tur. Storsalen har 1.404 seter, fordelt på parkett og balkong.

840 av storsalens seter er nærmest scenen i den seksjonen som kalles parkett. Lørdag 8. februar er det kun 12 billetter tilgjengelig i parkett. Dermed har Fyr Laus slettet sin egen rekord fra 2013, da de med forestillinga «Helt konge» solgte ut Edderkoppen med 603 seter.

– Så fort vi er utsolgt i parkett åpner vi salget i balkong-seksjonen. Disse setene er i den bakre delen av salen, men fortsatt meget gode seter, sier Rune Stave i Fyr Laus.

Det er 564 billetter i balkong. Det er knapt 90 dager igjen til forestilling.

– Det vil si at det må selges mellom seks og syv billetter per dag for å selge ut Oslo konserthus, sier Stave.

Han gleder seg til tidenes Andøy-fest i hovedstaden.

– Vi er veldig fornøyd med å ha slettet rekorden fra 2013, og kan allerede nå si at «Andøy i Oslo» kommer til å bli tidenes Andøy-fest i hovedstaden. Vi gleder oss stort til å levere foran et rekordpublikum i Oslo. Dette blir en perfekt måte å feire 30 år med Fyr Laus-revy, sier Stave.

Foruten revy blir det også mulighetsseminar og ungdomstreff, samt et eget Andøytreff.