– Dette er en skikkelig milepæl, som jeg virkelig har jobbet hardt for, sier Magdalene, i forbindelse med at avtalen med kontinentallaget Coop Hitec Products er blitt kjent.

20-åringen har allerede vist seg å være en sterk rytter i sine to første år som U23, og kom på 5. plass i Ungdomsklassifiseringen på AG Tour de la Semois i 2022, samt 3. U23 i NM. Hun tar steget opp til UCI Continental Team fra det belgiske klubblaget Keukens Redant.

– Jeg har utviklet meg som syklist og føler meg nå klar til å ta neste steg, sier Lind.

– Jeg er så takknemlig for at Coop Hitec har sett potensialet mitt og jeg er klar til å gi alt, kjempe, utvikle meg og nå målene som laget setter. Jeg gleder meg også til å lære av jentene og de ansatte, og bidra positivt til gruppa. Jeg må også nevne at jeg er takknemlig for måten Tone og Karl har gitt meg denne muligheten, selv om jeg har slitt med hjernerystelse etter en voldsom krasj i oktober. De viser at de tror på meg og det gjør meg veldig motivert.

Team Manager Karl Lima sier seg optimistisk med tanke på talentene til den unge norske rytteren:

– Magdalene er et ungt, hardtarbeidende talent vi har fulgt i flere år. Som lettvektsrytter er hun en åpenbar klatretype, men hun er også eksplosiv og kan gjøre seg godt i en sprint.

Sykkelrytteren fra Sortland sendte i helga ut takkebrev til sine sponsorer her i regionen, og takker for støtten som har hjulpet henne opp på nest høyeste nivå i sykkelsporten. Til dem gjør hun klart at hun også videre framover trenger sponsorer for å fortsette satsinga.

– Så jeg vil si gratulerer til dere også, og igjen; tusen takk!