Katie Hanken på Breitinden.
Katie Hanken på Breitinden. Foto: Øystein Lunde Ingvaldsen

Åpner sportsbutikk i Bø

Breitind Sport heter nyetableringen som åpner i oktober på Vinjegården kjøpesenter i Bø. – Dette blir kjempebra, sier Katie Hanken, som med sitt selskap Småfisk AS står bak den nye butikken.

Hanken vil fortsette som daglig leder av både lekebutikken og sportsbutikken, som sammen med Lunde Images vil dele lokale i kjelleren på senteret.

– Bøfjerdingene er flinke til å bruke naturen, det er også besøkende og ferierende. Med satsning i reiseliv under begrepet «Hikers paradise» i Vesterålen tror jeg også at behovet for å ha tilgang til riktige klær og utstyr lokalt i Bø vil vokse, sier Hanken.

Butikken har fått navn fra et kjent fjell i Bø - Breitinden. Lars Monsen gjorde fjellet kjent i 2018, da han gikk tur med NRK og bøfjerdingene fra Norges vakreste kysthytte, Guvåghytta.

– Fra Breitinden ser man mot det meste av Bø – og vi ønsker å være en butikk for hele bygda. For å lansere nyhetene om den nye butikken ble det fjelltur med drone i sekken, for å lage en flott panoramafilm over et av Bøs flotteste turområder.

(Video: Øystein Lunde Ingvaldsen/Lunde Images)

Breitind Sport går i samarbeid med Stadion Sport-kjeden og vil tilby mange kjente merkevarer til gode priser – for alle aldersgrupper.

– Dette er et etterspurt tilbud, mener Hanken, som planlegger innkjøp til åpningen og den kommende julehandelen.

– Med ny sportsbutikk i bygda blir behovet mindre for å dra ut av bygda for å handle.

– Nå har det vært valg i Norge og folk er bevisste sine valg. Husk at ved å handle lokalt legger man inn en stemme for næringslivet i bygda si. Det er viktig om man ønsker ei levende bygd og lokale butikker. Hanken er klar i oppfordringen til alle bøfjerdinger. Kjøp i butikkene i Bø, vi er mange små bedrifter som står klar for å hjelpe dere. Jeg håper alle bøfjerdinger har en pakke eller gavekort fra Breitind Sport under juletreet i år! Det hadde vært fantastisk!

– Vi planlegger å åpne dørene til nybutikken i oktober og gleder oss veldig! (pressemelding)