Avisa på besøk i Øksnes

ØKSNES: Bladet Vesterålen benyttet anledningen til å besøk Øksnes under Skreifestivalen. Det ble et hyggelig besøk.

Carina Lidström fra salg, Inger-Line Nilssen fra abonnement og Belinda Karoliussen fra Mål og Mening hadde stand i Øksnes Handelspark torsdag.

Her fikk de god anledning til å møte øksnesværinger som stakk innom for å se og høre hva damene hadde å fortelle. De serverte kaffe, kaker og de hadde også små gaver og selvfølgelig noen utgaver av Bladet Vesterålen som de besøkende også fikk med seg.

Damene kunne fortelle at de møtte abonnenter og potensielle abonnenter, samtidig som de kunne få fortelle hva de har å tilby sine kunder.

Trofast leser: Arthur Eilertsen fra Stø har vært en trofast leser av Bladet Vesterålen i mange år. Han tok seg tid til å slå av en prat med Carina Lidström og Inger-Line Nilssen fra Bladet Vesterålen. Foto: Svein Arne Nilsen

– Vi har fått møte mange hyggelige mennesker her på Myre som har kommet innom og for å slå av en prat med oss. De har også vært med på vår tippekonkurranse der vi på slutten av dagen skal trekke ut en som vinner en handlekurv med matvarer til en verdi av 1.000 kroner. Det er alltid noe som engasjerer folk, kunne damene fortelle.

Serverte: Bladet Vesterålen representert med (f.v) Belinda Karoliussen, Inger-Line Nilssen og Carina Lidström serverte kaffe og kaker og litt godteri til de som stoppet opp for å slå av en prat med dem. Foto: Svein Arne Nilsen