Treff: Kine Johnsen (t.v.) og Preben Woll Bostad (t.h.) fra næringsavdelinga i Bø kommune arrangerer en møteplass for de som kanskje kunne tenke seg å flytte til Bø. Foto: Innsendt

Bø trommer sammen til sommertreff

BØ: Næringssjef Kine Johnsen og næringskonsulent Preben Woll Bostad inviterer til sammenkomst for utflyttede bøfjerdinger, innflyttede bøfjerdinger, spennende gjester som er på besøk og kanskje kunne tenke seg å bo her.

– Vi legger ikke skjul på at en tanke bak er å få kontakt med noen som kunne tenke seg å etablere seg her, enten som arbeidstakere eller med virksomhet. Men også for utveksling av idéer.

Vi inviterer til hyggelig sammenkomst under Reginedagan 2020, med tema «Det gode liv i Bø - arbeidsliv, fritid og sosialt fellesskap». Bø-life 2020.

Her kan du få vite mer om hvilke muligheter som fins i Bø. Det blir orientering fra Bø kommune og noen av våre bedrifter og om jobbmuligheter.

– Gjerne studenter som er i ferd med å avslutte studiene, men vi håper å gjøre det litt bredere enn bare for ungdom fra Bø som er borte på utdanning. Vi vil fortelle om arbeidsliv og fritidsmuligheter. Vi skulle gjerne ha påmelding på forhånd, med kjapp beskrivelse av utdannelse, interesser og kontaktinformasjon. Derfor inviterer vi til en enkel utspørring ved påmelding, for de som kan tenke seg det, sier Kine Johnsen til Bladet Vesterålen.

Vi setter også av tid til mingling, og til å smake på noen produkter fra våre lokale matprodusenter, med litt annet godt til.

– Arrangementet er ellers uforpliktende og gratis.