Frank-Robert Skogli er ansatt som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Øksnes Entreprenør.
Frank-Robert Skogli er ansatt som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Øksnes Entreprenør. Foto: Innsendt

Bransjeveteran er ansatt som ny markeds- og kommunikasjonsdirektør i Øksnes Entreprenør

Entreprenørbedriften Øksnes Entreprenør (ØE) fra Vesterålen har ansatt bransjeveteranen Frank-Robert Skogli for å styrke merkevaren og styre selskapets boligutviklingsprosjekter, dette melder ØE i ei pressemelding.

Øksnes Entreprenør har fra sin base i Myre i Vesterålen stor kommersiell suksess i nord-områdene. Selskapet har denne høsten fått på plass Frank-Robert Skogli i en todelt rolle. Størstedelen av ansvaret vil handle om å styrke selskapets markedsføring og kommunikasjon, og et delansvar vil være å prosjekt-administrere ulike boligutviklingsprosjekter i Nord-Norge, skriver selskapet i ei pressemelding.

Lokalt har Øksnes Entreprenør hatt hovedentreprisen på flere store byggeprosjekter, som Myre skole, hele anlegget til Holmøy Maritime og nylig åpnede Øksnes Handelspark.

– Aktivitetsnivået er høyt og vi trenger flere spesialister på ulike områder. Med Frank-Robert er vi så heldig at vi får kompetanse på både boligutvikling og merkevarebygging. Vi kjente til han fra ulike prosjekter der han var leid inn, og visste at han hadde både de menneskelige og faglige egenskapene vi søkte, sier daglig leder i Øksnes Entreprenør, Stian Reinholdtsen.

Skogli har lang erfaring fra næringslivet og drev sist sitt eget selskap innen taksering og byggeledelse. Tidligere har han ledet et bemanningsbyrå for byggebransjen, hatt lederstillinger i kjente virksomheter som NCC, Veidekke, Hydex og Gyproc, vært leder i Harstadregionens Næringsforening, og har erfaring som seniorrådgiver i konsulentselskapene Bedriftskompetanse og Mercuri International. Skogli er utdannet bygningsingeniør, og har også en MBA i strategisk merkevarebygging.

– Øksnes Entreprenør er en juvel i byggenæringen. Kundetilfredsheten er skyhøy, og selskapet nyter stor tillitt blant kundene. Det er her en faglig etterrettelighet og holdninger blant de ansatte som man sjelden kommer over. Det leveres kvalitet i alle ledd fra ansatte som er genuint stolte over arbeidsplassen sin. Min viktigste jobb i markedskommunikasjonen blir derfor å kommunisere ut de unike verdiene som finnes i selskapet, sier Frank-Robert Skogli.

– Jeg har aldri vært på en arbeidsplass der alle ansatte setter så store krav til seg selv og er så lojale til arbeidsgiveren. Det har skapt en virksomhet som er spesialisert på å levere bedre enn de ekstreme kravene som stilles til bygg og boliger i arktiske klima, fortsetter Skogli.

Øksnes Entreprenør omsatte i 2018 for nesten 250 millioner kroner, og hadde en driftsmargin på 7 prosent. Dette er da over dobbelt som mye som bransjesnittet på 2,9 prosent regnet ut i fagbladet Byggeindustriens oversikt over Norges største entreprenører. Selskapet skal i 2020 bygge over 60 boenheter på Myre, Finnsnes og Stokmarknes som Skogli vil overse, i tillegg til å sette i gang nye utbygginger i landsdelen.