Adwice: Daglig leder Arnfinn Glad i Adwice Vesterålen går inn i styret for det første Adwice-kontoret utenfor Nord-Norge, som er i Bærum. Foto: Sverre Idar Lakså

Nå utvider de til Sør-Norge

SORTLAND: Adwice fra Vesterålen og Lofoten får sitt første kontor utenfor Nord-Norge. Arnfinn Glad fra Sortland sitter i styret.

Siden Adwice begynte å tilby økonomisk rådgivning og regnskapsførsel for næringslivet i 2015, har kjeden vokst kraftig og har kommet opp i 59 ansatte. Kontoret på Sortland har aleine fått ei omsetning på 12 millioner kroner og ti ansatte.

For ei uke siden kom kontor nummer fem, i Sandvika i Bærum. Det er den første utvidelsen utenfor Vesterålen og Lofoten. Her sitter Arnfinn Glad fra Sortland-kontoret nå i styret for det tidligere Regnskap 4.0 i Bærum, som nå blir Adwice Sandvika.

Ifølge ei pressemelding fra Adwice var det Regnskap 4.0 i Sandvika som henvendte seg til Adwice dakontoret ønsket å bli en del av noe større. De har jobbet målrettet med nye, skybaserte løsninger, og de to driverne herfra, Martine Aas Dale og Ellen Egenæs, kjente blant annet Adwice-sjef Johan-Thomas Hegdahl fra hans perioder som styreleder i Regnskap Norge, der de begge har hatt verv.

– På forhånd visste vi at Adwice står for mye av det samme som oss. De er langt framme på teknologi, og har strengt fokus på kompetanse og kvalitet. Derfor var det naturlig for oss å gå til dem, selv om vi holder til på Østlandet, og de i Nord-Norge, sier Ellen Egenæs.

– Vi vil så raskt som mulig starte sonderinger etter både flere kunder og flere dyktige medarbeidere, sier administrerende direktør Johan-Thomas Hegdahl i Adwice.

For Martine Aas Dale og Ellen Egenæs i Sandvika har det vært et ønske å redusere sårbarheten.

– Med kontoret i Sandvika utvider vi markedsområdet. I tillegg får vi tilgang til solid rådgiverkompetanse gjennom Martine og Ellen. De jobber allerede med en del større kunder, og også med internasjonale kunder. Med en utvidet portefølje får vi utnyttet den samlede kompetansen og kapasiteten i Adwice på en bedre måte, sier Johan-Thomas Hegdahl og legger til.

– Alle våre kunder har én kontaktperson – en ansvarlig oppdragsansvarlig – som leder et kundeteam satt sammen av personer med ulik kompetanse. Disse kan sitte på forskjellige Adwice-kontor. Det er kompetansesammensetningen opp mot kundeoppdraget som er avgjørende. I tillegg har vi rene fagteam. Lønn og teknologi er slike fagområder, som stadig blir mer komplisert/spesialisert. Våre sertifiserte lønnsmedarbeidere vil utføre denne delen av kundeoppdragene i Sandvika. På den måten frigjør vi ressurser der til mer rådgivning og kundeoppfølging, forklarer Adwice-sjefen.

Martine Aas Dale fortsetter som daglig leder for Adwice Sandvika, mens Ellen Egenæs går inn i styret sammen med Adwice-sjef Johan-Thomas Hegdahl (styreleder) og lederen for Adwice sitt kontor i Vesterålen, Arnfinn Glad.