Tidligere næringssjef: Marius Remen-Hansen har skiftet jobb igjen. Foto: Sverre Idar Lakså

Marius (36) er først inn i ny stilling: – Inn i regionens største

– Både eiendom og samfunnsutvikling er mitt hjerte nært, sier Marius Remen-Hansen. Nå skal han ta tak i eiendommer i hele regionen.

Remen-Hansen gikk fra å være næringssjef i Sortland kommune til å bli Bø-pendler, da han begynte som driftsleder i selskapet Framsikt i mars 2021. Ett år senere har han begynt som eiendomsutvikler i Kronsteingruppen, ifølge en pressemelding fra konsernet.

Stillingen han er satt inn i er helt ny, ifølge Kronsteingruppen. Remen-Hansen begynte der 11. april.

– Kronsteingruppen er regionens største lokaleiede entreprenørselskap, og har eiendomsutvikling som et av sine viktigste strategiske satsningsområder fremover. Stillingen som Marius nå tar fatt på er nyopprettet på bakgrunn av dette, står det i meldingen fra konsernet.

Den tidligere Sortland-næringssjefen går inn i et konsern som selv teller 250 ansatte, fordelt på hovedkontoret på Sortland og datterselskaper i Harstad, Hadsel, Kvæfjord, Evenskjer og Sortland.

– Kan gjøre bra ting

Vi spør den nyansatte:

– Hva trakk deg til nyjobben?

– Eiendom og samfunnsutvikling er mitt hjerte nært, og det er veldig bra å få kombinere det i et spennende konsern. Dette er en stor konstellasjon som kan gjøre veldig bra ting for regionen, sier Remen-Hansen til Bladet Vesterålen.

Remen-Hansen bor på Sortland med kone og fire barn. Han ser for seg å ha hendene i eiendomsutvikling i hele regionen.

– Fremover skal Marius også evaluere og starte opp nye prosjekter, blant annet på en del større tomteområder konsernet har tilgang på. Han er åpen for å søke brede samarbeid, også ut over konsernets grenser, melder Kronsteingruppen.

Som eksempel nevner Remen-Hansen det boligregulerte området Vestbakken i Hadsel, flere boliger på gang i Evenskjer, og mange muligheter både i Hadsel og Sortland.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Det blir veldig givende å kunne få bidra og sette mitt preg på et nytt satsningsområde i Kronsteingruppen. Det er også inspirerende at dette ikke er et fagområde hvor man kommer til veis ende. Verden endrer seg hele tiden. Demografi, næringssatsinger, hvor folk ønsker å bo, teknologiske løsninger og hvordan kundene forventer å bli møtt. Så her må man hele tiden henge med og utvikle seg videre, sier Remen-Hansen videre i pressemeldingen fra Kronsteingruppen.

– Fantastisk tid

Remen-Hansen tilbrakte ett år i Framsikt før han skiftet jobb igjen. På spørsmål om det, har han imidlertid bare lovord å komme med om sin forrige arbeidsplass.

– Det var en fantastisk tid, og jeg skulle gjerne jobbet begge plasser. All skryt til Framsikt, sier han.