Tagging: Omfattende tagging på hallene. Foto: Hadsel hallpark

Anmelder tagging på idrettshallene

HADSEL: – Hadde de enda bare skrevet noe hyggelig, sier daglig leder i Hadsel hallpark, etter at taggere griset ut veggene både på Hadselhallen og den nye flerbrukshallen.

Hærverket på Stokmarknes har antagelig skjedd mandag kveld eller natt til tirsdag, og gjerningspersonene har holdt til på baksida av Hadselhallen og framsida av nyhallen, som ligger tett inntil bakveggen på Hadselhallen.

– Vi kommer til å anmelde dette til politiet, i det minste for å få registrert det, sier daglig leder i hallparken, Mats Celius Oshaug, til Bladet Vesterålen.

Han håper at de som har gjort det vil melde seg selv.

– Eller at noen har sett eller hørt noe, for eksempel på skolen, som kan føre til at det går an å finne fram til de ansvarlige, sier han.

– Uansett er det vanskelig å få bort. Taggingen på nyhallen kan være mulig å få vekk med noen sterke vaskemidler. Men det som er gjort på veggen til Hadselhallen er jeg redd vi må male over. Men det er ikke lett, det heller, på det underlaget. Hadde de bare skrevet noe hyggelig, ville det vært litt bedre. Det er kjedelig, men vi håper noen veit hvem som har gjort det og vil melde fra, understreker Mats Celius Oshaug.

Han mener det er rundt tre år siden sist det skjedde lignende hærverk. Da ble det gjort skade på flere dører.