Line Suhr Johansen vant gründerpris for kvinner i Nordland. (Pressefoto)
Line Suhr Johansen vant gründerpris for kvinner i Nordland. (Pressefoto)

Bø-kvinne vant Nykomlingsprisen

BØ: Line Suhr Johansen, kvinnen bak bedriften Nettrakett as i Bø, er årets vinner av Nordland fylkeskommunes Nykomlingspris.

– Hun er et godt forbilde for andre og viser at det går an å skape nye bedrifter hvor enn i landet man bor, sa fylkesråd for økonomi Knut Petter Torgersen til fylkestinget da han delte ut prisen.

I sin tale til fylkestinget pekte Torgersen på at bedriften på få er har klart å skape arbeidsplasser for ti ansatte i en bransje som er et priskt pust i regionen.

– Driftsinntektene har økt fra 49.000 kroner i 2014 til 3,6 millioner kroner i 2017. Denne veksten er bare mulig dersom man har fornøyde kunder, sa Torgersen.

Nettrakett tilbyr tjenester innen etablering av nettbutikker, markedsføring på nett og foto, video og animasjon, blant annet.

– I tillegg til dette har bedriften vist et stort samfunnsengasjement. Bedriften har tatt inn trainee, praktikanter fra Nav, elever på utplassering og er nå også godkjent lærebedrift.

– Den er dessuten en av svært få Google-partners i Nord-Norge.

orgersen roste Line Suhr Johansen for å være ei ung dome som har turt å satse og på den måten skapt flere viktige arbeidsplasser.

Under fylkestingssamlinga i Narvik fikk også Linda Melby tildelt næringspirsen for kvinner for sitt arbeid med Lindas Dekor og Design as på Værøy.