annonse

Brann var kun røykutvikling – brannbilen snudde

Brannvesenet
Brannvesenet: Illustrasjonsbilde. (Foto: Arkiv)

110-sentralen meldte 14.50 onsdag ettermiddag om brann på Andenes, i Fridtjof Nansens gate. Det viste seg kun å være røykutvikling, som det raskt ble tatt kontroll over.

Sverre Idar Lakså

110-sentralen i Bodø meldte 14.50 at nødetatene rykket ut til en brann på Andenes.

Fra operasjonssentralen fikk Bladet Vesterålen opplyst at bygninga det angivelig brant i, står i Fridtjof Nansens gate. Likevel klarte ikke vår mann på stedet å finne noen brannbiler eller annet som minnet om ei brannutrykning.

– Brannmannskapene på Andenes er som kjent på bakvakt, og de aller fleste har vanlig arbeid i tillegg til jobben som brannmenn. En av mannskapene som var på vakt var like i nærheten, og dro derfor rett til stedet. Han oppdaget da at det kun var snakk om røykutvikling som var kommet under kontroll. Dermed sendte han brannbilen i retur, forklarer vaktkommandør ved 110-sentralen, Finn Wiggo Dreyer til Bladet Vesterålen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på blv.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse