Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto Foto: Tor Johannes Jensen

Den døde på Borkenes ble funnet under oppussing

Det var i forbindelse med en større renovering at det ble funnet en død person i et hus på Borkenes. Det skriver NRK med henvisning til huseieren.

Det var torsdag det ble funnet en død person i et hus i Borkenes sentrum. Politiet kjenner ikke identiteten til vedkommende, og heller ikke personens kjønn. Nå er den døde til obduksjon, og politiet venter en foreløbig obduksjonsrapport mandag.

Eierne av huset har ifølgeNRK bodd i huset siden 1990-tallet, og holdt altså på med en større renovering da liket ble funnet.

– Vi ønsker ikke å bekrefte noe. Foreløbig kan dette være alt og ingenting, sier stasjonssjef ved Harstad politistasjon, Frank Magne Sletten, til Bladet Vesterålen.

Men han bekrefter at politiet har gjort flere avhør:

– Vi har tatt en del avgjør av de vi mener er sentrale i saka til nå. Det betyr ikke at vi mener vi har tilstrekkelig oversikt, og vi er heller ikke ferdig med å gjennomføre avhør, understreker han.

Han antyder at politiet kan komme til holde en ny pressebriefing i løpet av helga, og seinest mandag eller tirsdag, når man har fått en foreløbig obduksjonsrapport.