Vesterålen padleklubb på tur i Øksnes sist sommer, fra Reinøya til kystlagsnaustene på Sommarøya. Magisk, vil noen mene.
Vesterålen padleklubb på tur i Øksnes sist sommer, fra Reinøya til kystlagsnaustene på Sommarøya. Magisk, vil noen mene. Foto: Vesterålen padleklubb

Drømmetur med padleklubben

Vesterålen padleklubb inviterer til en innendørs drømmetur torsdag 24. januar. Klubben har lett fram padlebilder til inspirasjon, og vil rett og slett drømme seg bort til sol og sommer denne kvelden.

Over helga blir det anledning for alle interesserte å bli med padleklubben på drømmetur.

Sjekk hva du går glipp av

De møtes på Myre, og har lett fram bilder både fra Øksnes, Vesterålen og omegn som du kan drømme deg bort til sol og sommer i.

Men vær herved advart, det blir nok også noen vinterpadlebilder underveis. For noen padler faktisk hele året, og synes kanskje det er det aller fineste.

Padler du ikke? Da er du hjertelig velkommen til å komme for å se hva du går glipp av, og kanskje få et bedre bilde av hva denne flotte aktiviteten kan by på.

Inspirasjon og padleglede

Har du allerede satt dine ben i en kajakk får du kanskje inspirasjon til årets turer?

Det er i hvert fall det padleklubben håper på, å spre litt inspirasjon og padleglede denne kvelden.

Det blir så klart også litt padleskravling og informasjon om klubben, turpadlingen 10 på skjæret og så videre. De svarer også gjerne på spørsmål du måtte ha om padling generelt, lover de.

Drømmeturen er så klart åpen for alle, og det er attpåtil helt gratis.