Marius Jørgensen (midten) går fra Sortland IL til Melbo IL. Han gleder seg til å spille for sin nye klubb.
Marius Jørgensen (midten) går fra Sortland IL til Melbo IL. Han gleder seg til å spille for sin nye klubb. Foto: Per-Einar Johannessen

- Ei fantastisk signering, sier Melbu-treneren

SORTLAND: 6. august skrev Bladet Vesterålen at Marius Jørgensen ikke skulle spille videre for Sortland IL, og at han var i dialog med Melbo IL. Nå er han klar for 3. divisjonsklubben.

Melbo IL skriver på sineFacebook-sider i dag at Marius Jørgensen har signert for klubben.

Og hovedtrener Thomas Rønning er meget glad for nysigneringen.

- I Marius får vi inn enda en vinnerskalle og en spiller med ferdigheter jeg vet laget vårt trenger. Med sin erfaring vil hans lederegenskaper være med å påvirke gruppen positivt og vi ser allerede etter ei økt at han tar ansvar og kommuniserer godt.

Løfter

Rønning tror Marius vil være med å løfte Melbu-laget enda et steg i treningshverdagen og i kampgjennomføring.

- Marius er en meget hyggelig kar med gode verdier, og kjenner flere av våre spillere fra før av, så han vil skli fint inn i gruppen vår. En fantastisk signering for oss, sier Rønning.

Ambisjon

Marius Jørgensen sier til Bladet Vesterålen at han gleder seg til å spille for sin nye klubb.

- Jeg har gledet meg til å spille fotball igjen, og min første økt med laget var veldig fin. Melbo IL har ei stor spillegruppe med mange gode spillere på papiret. Ambisjonen bør absolutt være å kjempe i den øvre halvdelen av tabellen. Det handler nå om å levere gode prestasjoner flere kamper på rad.

Tromsø 2

Jørgensens kontrakt med Melbo IL går ut 2019-sesongen. Han er spilleklar til neste kamp hjemme mot Tromsø 2 søndag 18. august,

- Jeg tar en vurdering hva jeg skal gjøre videre etter sesongslutt, sier han.

Les også:Spiller ikke videre for Sortland IL. Er i dialog med Melbo IL.