Asghar Ali Husseini (f.v.) og Sondre Nordgaard Meløe scoret for Melbo 2 mot Landsås. Landsås vant imidlertid 7-2 til slutt.
Asghar Ali Husseini (f.v.) og Sondre Nordgaard Meløe scoret for Melbo 2 mot Landsås. Landsås vant imidlertid 7-2 til slutt. Foto: Privat

- En merkelig kamp

HADSEL: Melbo 2 var klart best den første halvtimen i mandagens kamp mot Landsås, men det var hjemmelaget som til slutt vant komfortabelt.

Landsås tok riktignok ledelsen etter bare seks minutters spill ved Christian Randa Ellefsen, men 16 minutter senere utliknet Asghar Ali Husseini.

Hjemmelaget scoret imidlertid to mål til før pause, og da ledelsen ble økt til 4-1 bare fire minutter ut i andreomgangen ble det for vanskelig for Melbo 2.

Rundspilte

Landsås vant til slutt 7-2. Det siste målet til Melbo ble satt inn av Sondre Nordgaard Meløe.

- En merkelig kamp. Vi rundspilte dem en halvtimes tid, og produserte mange fine angrep, forteller Melbo 2-trener Bjørn Magne Dreyer.

Fortjent

Om sluttresultatet sier han:

-  Jeg synes pauseresultatet løy mye, men etter andreomgangen skal jeg være så ærlig å si at Landsås vant fortjent. Landsås var veldig effektiv og scoret flere fine mål. Vi sov dessverre på noen av dem.

Melbo 2 stilte igjen med et ungt lag som ga Landsås god motstand.

- Som jeg har sagt før så er fjerdedivisjonen en utviklingsarena, og det er viktig å gi de unge spillerne spilletid. Mot Landsås brukte vi alle spillerne, forteller Dreyer.