Nytt tilskudd: Administrerende direktør Torgeir Arntsen ønsker Kristian Eilertsen velkommen til Kronsteingruppen. Foto: Innsendt

Han skal holde styr på pengene i Sortland-konsern

SORTLAND: Kronsteingruppen AS har ansatt Kristian Eilertsen (44) som ny økonomidirektør.

Nå gleder han seg til å ta fatt på nye oppgaver i regionens største entreprenørkonsern, heter det i pressemeldinga derfra.

Eilertsen startet i den nye jobben som økonomidirektør denne uken.

Han er utdannet fiskeri-økonom med spesialisering i regnskap ved Høgskolen i Bodø, og innen personalledelse og kompetanseutvikling.

Han har yrkesbakgrunn blant annet fra Nordlaks Produkter AS, hvor han har hatt en rekke sentrale roller mellom 2002 og 2016. Nå sist kommer han fra stillingen som serviceleder i Marel Norge, hvor han hadde overordnet ansvar for hele Skandinavia.

– Vi er svært glade for å få en så erfaren og kompetent økonomidirektør med på laget. Kristian har bred ledererfaring fra komplekse bedrifter innen industrisektoren, er analytisk og strategisk. Vi tror han vil passe godt inn her hos oss, sier administrerende direktør i Kronsteingruppen, Torgeir Arntsen, i pressemeldinga.

– Det har vært en travel første uke, men det er bare gøy. Kronsteingruppen er et spennende, men solid lokalt konsern, som har gått gjennom en rivende vekst de siste årene. Nå gleder jeg meg bare til å få kommet skikkelig i gang og ta fatt på nye oppgaver, sier Kristian.

Den nye økonomidirektøren er gift, har fem gutter mellom 12 og 23 år og bor på Stokmarknes. Her er han aktiv i lokalmiljøet gjennom flere styreverv i lokale og frivillige selskaper, og har blant annet hatt en aktiv rolle i etableringen av flerbrukshallen og Hotell Richard With på Stokmarknes.

Opprinnelig er Kristian fra Stø i Øksnes kommune, og på fritiden liker han å fiske eller å finne roen i campingvogna.