18 ansatte i Sortland kommune ble takket for 25 års tjeneste.
18 ansatte i Sortland kommune ble takket for 25 års tjeneste. Foto: Sverre Idar Lakså

Hedret for 25 års tjeneste

SORTLAND: 18 ansatte ble hedret og takket for 25 års tjeneste i Sortland kommune. – Kommunens ansatte bidrar til å levere tjenester som følger oss gjennom hele livsløpet, sier ordfører Karl-Erling Nordlund.

– Det som virkelig karakteriserer en kommune, er mangfoldet av tjenestene, innledet ordfører Karl-Erling Nordlund da 26 ansatte skulle hedres for 25 års tjeneste i Sortland kommune.

– Mange tenker kanskje på rådhuset når det snakkes om en kommune, men kommunen er så mye mer. Oppgavene som kommunen leverer, følger livsløpet. Det leveres tjenester i forbindelse med svangerskap, helt til tjenester for eldre enten heime eller på sykehjem, sier Nordlund.

– Hvis det oppstår brann, så slår vi alarm. Vi kommer oss på jobb på snytunge dager, fordi noen har vært våken og brøytet veiene, sier Nordlund.

– Vi har vann i springen, og ellers mange systemer rundt oss. Systemer som de ansatte får til å fungere. Dette er folk som hver dag leverer tjenester, det er de som utgjør kommunen som tjenesteyter.

– Vi ønsker å takke alle som har jobbet 25 år i Sortland kommune. Idag er det kun 18 av de 26 som har anledning til å komme, sa Nordlund.

Alle de 18 som hadfe møtt opp fikk blomster og et glassfat i gave.

De 18 som var tilstede torsdag var: Geir Breivik, Monica Olsen, Ann-Kristin Bergseng, Anne Mette Haugstvedt, Kjerstin Verlo, Anita Fridholm, Yvonne Stene Hansen, Roar Holkestad, Alf Ivan Pettersen og Espen Nygård

De som ikke var tilstede: Gretha Marina Hansen, Arnhild Storeng, Marit Angell, Anne Karin Steffensen, Anett Lilleng Hansen, Britt Inger Kvalshaug, Eirin Edvardsen og Jostein Holmeng.