Thor Hushovd, Ingvild Nordahl og Øystein Undeberget padlet sammen i forbindelse med opptak til sommeren Arctic Race of Norway.
Thor Hushovd, Ingvild Nordahl og Øystein Undeberget padlet sammen i forbindelse med opptak til sommeren Arctic Race of Norway. Foto: Kjetil Paulsen, Visit Vesterålen

Hushovd ønsker liv og rørelse langs løypa

HADSEL: Denne uka har Thor Hushovd og Arctic Race of Norway (ARN) vært i Vesterålen, Lofoten og Ofoten for å lage bilder til å promotere årets ARN. Sykkelrittet skal gå gjennom flere av kommunene i Vesterålen, og ha målgang på Storheia i Hadsel.

Sykkelrittet skal gå gjennom flere av kommunene i Vesterålen, og ha målgang på Storheia i Hadsel.

Blant annet har Hushovd besøkt Trollfjorden. Hushovd har også sammen med vesterålingene Ingvild Nordahl og Øystein Undeberget fra crewet i Arctic Sea Kayak Race, padlet hurtigruta Richard With i møte ved Hadselbrua. Ingvild Nordahl er en av de yngste deltakerne i padlefestivalen. Hun synes det var stor stas å padle sammen med Hushovd.

– Jeg har inntrykk av at både ARN og Tor Hushovd var fornøyd med det de fikk gjort og opplevd her i Vesterålen, sier Astrid Berthinussen i Visit Vesterålen.

Hun sier at Hushovd også kom med et ønske.

– Han ønsker og ber om at vesterålingene lager mye liv langs sykkelløypa, slik at det blir gode opplevelser for både lokalbefolkning og tv-seere, sier Berthinussen.