Håvard Myhra fra fotballgruppa (t.v.) hedret Bengt Are Pettersen med ildsjelpris og Alf-Arne Olsen med æresmedlemskap. Eilif Fredriksen (nr. fire fra venstre) – norgesmester og kongepokalvinner ble også utnevnt til æresmedlem. Bård Sørensen fra skigruppa hedret også Willy Vatndal (til høyre) med æresmedlemskap i klubben.
Håvard Myhra fra fotballgruppa (t.v.) hedret Bengt Are Pettersen med ildsjelpris og Alf-Arne Olsen med æresmedlemskap. Eilif Fredriksen (nr. fire fra venstre) – norgesmester og kongepokalvinner ble også utnevnt til æresmedlem. Bård Sørensen fra skigruppa hedret også Willy Vatndal (til høyre) med æresmedlemskap i klubben. Foto: Egon Enoksen, Stokmarknes idrettslag

Ildsjelpris og æresmedlemmer i idrettslaget

En ildsjelpris og tre æresmedlemskap ble delt ut på hundreårsfesten til Stokmarknes IL lørdag kveld.

Eilif Fredriksen, norgesmester og kongepokalvinner i tresteg, ble utnevnt til æresmedlem. Han er det medlemmet av idrettslaget som har de største sportslige merittene å se tilbake på.

Æresmedlem ble også Willy Vatndal i skigruppa.

– Han er ikke den som stiller seg fremst, men han har jobbet i det skjulte, betydd masse og vært medlem i idrettslaget siden 1960-tallet, sier Egon Enoksen i styret.

Alf-Arne Olsen ble også utnevnt til æresmedlem etter stor og viktig innsats for fotballgruppa:

– Han var den som lært oss blant annet i min generasjon å jobbe dugnad. Nå fikk han endelig hederen han fortjente, oppsummerer Enoksen.

Bengt Are Pettersen fikk klubbens ildsjelpris for mangeårig trofast innsats i fotballgruppa, ikke minst på dommersida.

– Der finnes mange ildsjeler i klubben som kunne fortjene pris, men det er jo noe ekstra med at Bengt Are er så lidenskapelig interessert og engasjert seg uten å ha unger i klubben, slik de fleste andre har som utgangspunkt. Når vi skulle trekke fram én, er det et godt poeng og noe helt spesielt, understreker Egon Enoksen.