- Det er utrolig fint å gjøre konsert på eldrehjem. Det er så god stemning og man ser at folk lukker øynene, nyter og synger med, sier Julie Willumsen, som fremførte flere av sine egne sanger.
- Det er utrolig fint å gjøre konsert på eldrehjem. Det er så god stemning og man ser at folk lukker øynene, nyter og synger med, sier Julie Willumsen, som fremførte flere av sine egne sanger. Foto: Bjørnar Hansen

Innviet det nye pianoet

BØ: Det ble fest på Bøheimen da det nye pianoet ble innviet.

Stemninga var veldig god, det virket som alle koste seg i kantina på Bøheimen for å feire det nye pianoet fredag. Det ble en festaften for beboere, pårørende og gjester.

Det var musikalske bidrag fra pianoelever i kulturskolen, servering av snitter, kaker, kaffe og brus. Julie Willumsen avsluttet med en flott konsert.

 – Det er utrolig flott og se så mange som er kommet hit, og nesten hver gang jeg er her så må jeg si at det er ganske utrolig at vi har en person her som er 104 år, ho Tora blir 105 år 24. januar som kommer, sa ordfører Sture Pedersen.

– Vi er veldig heldig på Bøheimen som har fått en aktivitetsleder, ho Elise Eggebø. Hun har vært primus motor for å få enda flere instrumenter i dette huset. Vi har fått innsamlede midler som pårørende gir til Bøheimen, som er noe av denne finansieringa. Også har vi besøk av tre stykker fra Sparebanken Nord-Norge som sitter her i kantina. De har vært utrolig gavmilde som har gitt 50.000 til dette pianoet. Så det skal de få en skikkelig applaus for. Gratulerer med dagen, sa Pedersen.