Jørgen og Ida er fornøyde deltagere hos Stokmarknes Orienteringslag.
Jørgen og Ida er fornøyde deltagere hos Stokmarknes Orienteringslag. Foto: Idar Ovesen

Jørgen (6) og Ida (9) har funnet fram

HADSEL: Stokmarknes Orienteringslag feiret ti år med medalje- og hedersdryss onsdag ettermiddag. Søsknene Jørgen (6) og Ida Kristiansen (9) var blant de mange barna som fikk heder for innsatsen i år.

– Det er artig med orientering, sier Jørgen, som i løpet av kvelden både fikk merke og hodelykt – og sågar et måleband – i premie av styreleder Jens Olav Hessen & Co.

– Jeg fikk også, sier storesøster Ida (9), som også har vært ivrig deltager og funnet fram til postene under de mange løpene som klubben har gjennomført i sommer.

Orientering passer for alle, og også på Stokmarknes er det flere generasjoner som treffes under arrangementene, som veksler fra treningsløp til tur-orientering, fra Finn Fram på Stokmarknes og Melbu til Til Topps på Hadseløya. Noe for enhver å velge, altså.

– Velkommen til orientering også i 2020! avsluttet Jens Olav Hessen kvelden rundt en idrettsklubb i fint driv. Da var et drøssevis antall merker, plaketter og mere til  overlevert  i regi av Stokmarknes  Orienteringslag. Historikk rundt klubbens første ti år ble det også underveis.

Les reportasje i Bladet Vesterålen fredag 29. november.