Ny kjæreste: Julie Karlsen er blitt kjæreste med en kjent fotballspiller.

Julie fra Melbu: Kjæreste med kjent fotballspiller

VG melder at Julie Karlsen fra Melbu er blitt kjæreste med fotballspiller Sander Berge. Ifølge Berge skal de ha møttes takket være Alexander Sørloth.

Norge spilte uavgjort mot Slovenia torsdag kveld. En av spillerne som var på banen for Norge var Sander Berge. VG skriver at selv om det ikke ville seg på banen, går det bedre for Berge på privaten, han har nemlig fått seg kjæreste.

Ifølge VG har det har lenge vært en dårlig skjult hemmelighet, men etter kampen mot Slovenia bekrefter han at han har funnet lykken med Julie Karlsen fra Vesterålen i Nord-Norge, skriver VG.

Karlsen, som har over 16 000 følgere på Instagram, la i mars ut et bilde hvor hun poserte sammen med Sander Berge etter 9–0-nedsablingen av Armenia på Ullevaal stadion.

«Lovely» kommenterte lagkamerat Erling Braut Haaland på et bilde Sander Berge la ut på Instagram, men det er annen norsk spiss som fortjener mesteparten av æren for parforholdet.

Det ville seg ikke for Alexander Sørloth og de andre på Ullevaal-matta på torsdag, men utenfor banen kan han notere seg for en klokkeklar assist.

Sammen med kjæresten Lena Selnes, som er en god venninne av Karlsen, bidro han nemlig sterkt til forholdet da han i fjor spleiset Berge og Karlsen, som deretter har vært i et forhold i en stund.

– Så det skal han ha for, sier Berge til VG.

Sander Berge spiller for den engelske klubben Sheffield United, og har tidligere spilt for klubber som Asker, Vålerenga og belgiske Genk. Han fikk sin første landslagskamp for Norge i 2017.