Martin Arne Reinholdtsen har gjort 5-4 og løper mot lagkameratene. Men gleden varte bare noen få minutt, før Lofoten fastsatte til 5-5.
Martin Arne Reinholdtsen har gjort 5-4 og løper mot lagkameratene. Men gleden varte bare noen få minutt, før Lofoten fastsatte til 5-5. Foto: Idar Ovesen

Knall og fall på Myre

ØKSNES: Noen knall scoringer til tross, Morild skuslet bort en seier mot Lofoten på Myre.

En 3-0-ledelse kvarteret ut i andre omgang trodde «alle» skulle holde til en forventet trepoenger til Morild, men da dommeren blåste sto det 5-5 i målscore og ett poeng til hvert av lagene.

Slutten av kampen artet seg mest som en berg- og dalbane, der heimelaget for det meste var i ukontrollert nedoverfart, mens Lofoten kunne juble for mål etter mål.

Det begynte bra

Men det begynte riktig bra for Morild, som var i 1-0-ledelse etter drøye kvarteret. Sverre Meløy gjorde målet, etter godt forarbeid av Martin-Arne Reinholdtsen. Mot slutten av omgangen doblet Roy Poulsen ledelsen.

Morild hadde motvind, men likefullt stålkontroll, så det ut til. Og Preben Meland Pedersen svekket heller ikke forhåpningene med 3-0-målet omtrent kvarteret ut i andreomgangen.

Nesten ikke til å tru

At Lofoten fikk et mål før Roy Poulsen igjen økte – på straffe – var til å leve med. Men så ble det på rekke og rad 4-2, 4-3 og sågar 4-4, og det var nesten ikke til å tru. Men minuttet etter sistemålet til Lofoten hadde Martin-Arne Reinholdtsen sendt en suser i nettet og det sto 5-4 i favør Morild igjen. 

Da var det jubel hos grønntrøyene og publikum, i fint sommervær på Myre, noe vind til tross.

Men det holdt ikke. Lofoten scoret på tampen, og selv om det ble diskusjon om en mulig offside, ble målet godkjent av dommeren.

– Så veldig skuffende

– Det er så veldig skuffende. Vi har stålkontroll men så gjør vi så mange feil og vi er ikke på i andre, sier Martin-Arne Reinholdtsen til Bladet Vesterålen.

– Det er tungt, sier Vegard Knudsen på vei til garderoben.

– Veldig skuffende, sier også Morild-trener Kristian R. Hansen.

– Er det konsentrasjonen som svikter?

– Ja, og det må vi jobbe med. Vi er ikke med i krigen i andre omgang, og vi mister to poeng, oppsummerer Hansen etter 5-5 på Myre.