Klart tap til tross. Trener Kjell-Hugo Pedersen er fornøyd med innsatsen til laget han leder. – Realistisk sett er ikke Lødingen gode nok for å rykke opp. Vi er her for å høste erfaring, sier Pedersen i samtale med Bladet Vesterålen
Klart tap til tross. Trener Kjell-Hugo Pedersen er fornøyd med innsatsen til laget han leder. – Realistisk sett er ikke Lødingen gode nok for å rykke opp. Vi er her for å høste erfaring, sier Pedersen i samtale med Bladet Vesterålen Foto: Svein Rist

Lødingen forblir i 3. divisjon

LØDINGEN: Lødingens herrelag i handball spiller i 3. divisjon også neste sesong. Dette er klart etter at laget lørdag tapte mot Charlottenlund.

Etter fredagens tap mot Melhus/Gimle var Lødingen nødt til å vinne hvis håpet om opprykk til allnorsk 2. divisjon skulle holdes i live. Det ble imidlertid tidlig klart at også Charlottenlund var mer enn det Lødingen klarte å kontrollere.

Trener Kjell-Hugo Pedersen henger likevel ikke med hodet.

Nyttig erfarin g

– Jeg er fornøyd med kampen. Spesielt det spillerne presterer i 2. omgang er oppløftende. Da holder vi Charlottenlund til uavgjort. Realistisk sett er ikke Lødingen gode nok til å ta steget opp en divisjon. Vi er her for å lære. Artig å få være med på et sluttspill. En nyttig erfaring, fremholder Pedersen.

– Hva er den største forskjellen mellom Lødingen og Charlottenlund?

– Hverdagen er nok veldig forskjellig. Spillerne på Charlottenlund trener fire, fem dager i uka sammen. I Lødingen mangler vi både folk og mulighet til å trene sammen. Dette ser vi helt tydelig i dag. Samspillet vårt er for lite presist. Vi sliter i tillegg med skader, og spillere som ikke er tilgjengelig denne helga, fremholder trener Kjell-Hugo Pedersen.

Lørdagens tap betyr at Lødingen ikke har mulighet til å rykke opp til allnorsk 2. divisjon.

Søndag venter TSI i siste kamp i turneringen.

Lødingen–Charlottenlund 29 - 22 (8 - 15)

Mål Lødingen: C. Granberg 8, F. Gulstad 5, M. Haslevang 4, J. Molander 2, C. Sagstad 2, I. Kanstad 1.