Miljøbase: Eierne skyter mer penger inn i LoVe Miljøbase AS.

LoVe Miljøbase får nye muskler

HADSEL: I løpet av noen uker er aksjekapitalen for LoVe Miljøbase AS økt med en million kroner. – Vi trur på mulighetene på Fiskebøl, sier styrelederen.

Hadsel kommune, Nordlaks Eiendom AS og Norsea Property AS etablerte selskapet i 2017 med en aksjekapital på 30.000 kroner. Tidligere i januar i år ble det skutt inn 699.000 kroner, og nå er kapitalen økt til 1,03 millioner kroner, ifølge Foretaksregisteret. Alle tre eierne er med på emisjonen.

Samtidig har selskapet fått på plass Tommy Løveng som daglig leder, etter å ha vært uten noen i funksjonen siden mai i fjor, da Keven André Vottestad fratrådte. Løveng er økonomisjef i Hadsel kommune.

I forbindelse med endringene har LoVe Miljøbase AS endret forretningsadresse fra Fiskebøl til Hadsel rådhus.

Men formålet er uendret: Det er å eie, og utvikle, arealer og anlegg på Fiskebøl til hensiktsmessige og effektive næringsområder generelt og spesielt innen maritim næring.

– Dette betyr at vi har tru på mulighetene på Fiskebøl. Vi har avventet behovene der, og det er ennå ikke helt klart. Men nå setter vi selskapet i posisjon til å kunne røre på seg og bidra på Fiskebøl.