Klar for Fæsterålen: Matoma. Foto: Innsendt

Matoma til Fæsterålen

– Han har forlengst passert over en milliard avspillinger på Spotify. Han samarbeider med navn som Becky Hill, Michael Bolton og Snoop Dogg. Vi storgleda oss til å ta imot headliner Matoma med band.

Det skriver arrangørene av Fæsterålen i ei pressemelding mandag kveld.

– Bokstavrimene hagler på festivalkontoret, hvor vi forventer en malabarisk Matoma-massedains på Fæsterålen, heter det videre.

– Det er stort for oss å gi Matoma til Fæsterålingene. Vi har jobbet lenge og iherdig for å få dette til, så det var jubel på kontoret da alt klaffa og bookingen var bekrefta i begynnelsen av 2020. Vi har holdt på hemmeligheten helt til nå, forteller festivalsjef Stein Inge Pedersen.

DJ og produsent Tom Lagergren (aka Matoma), kjent for sin danseorienterte tropical house musikk (fra Toten), har i løpet av kort tid blitt en av de største eksportvarene innen norsk musikk:

– Vi har oppgradert det tekniske rundt scenen for å få dette til. Det blir garantert et show som folk vil huske i lang tid, sier Pedersen.

– Helt fra Matomas store gjennombrudd i 2015 med remixen Old Thing Back har han sluppet hit etter hit, og han har over en milliard avspillinger på Spotify. All Night, False Alarm, Running Out – vi nevner i fleng. Ikke rart han har blitt en meget ettertraktet festivalartist, heter det i pressemeldinga.

Matoma er som mange kanskje har fått med seg også dommer og mentor i årets sesong av The Voice på TV2.

Disse er hittil klare for årets Fæsterålen:

Matoma m/band

TIX

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Halvdan Sivertsen

Keiino

Skaar

Stage Dolls

Lyse netter

Hank von Hell

Jenny fra Ace of base