Finnsnes-keeperen hadde hendene på rett plass, men Adrian Pedersens skudd var akkurat litt for kjapt. Her glir det rett imellom keeperens hender.
Finnsnes-keeperen hadde hendene på rett plass, men Adrian Pedersens skudd var akkurat litt for kjapt. Her glir det rett imellom keeperens hender. Foto: Håvard S. Mækelæ

Melbo-Finnsnes: 1-0 rett før pause

HADSEL: 3. divisjonskampen gikk jevnt for seg, og Melbu dabbet litt av på slutten av omgangen. Men så løste det seg.

De to tredjedivisjonslagene Melbo og Finnsnes kniver om plassering på tredjedivisjonslista denne sesongen, og det skulle bli tydelig på banen. Det er to helt jevne lag som nå kjemper mot hverandre på Havfisk Stadion på Melbu.

Første omgang gikk mye fram og tilbake, med målsjanser på begge sider. Melbo så ut til å ha flest skudd på mål, men Finnsnes-keeperen fanget opp alt – helt til omgangens siste minutter.

Da det nærmet seg slutten på første omgang, begynte Melbo-angrepene imidlertid å bli slappere. Det ble mange pasninger mellom forsvarsspillerne og keeper, og da de ymtet seg frempå kom den rett tilbake igjen.

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Da et angrep endelig kom seg igjennom, ble det innkast på innkast fra tribunesida - nærmere og nærmere mål. Og midt i mølja av spillere i målområdet sto Melbos Adrian Pedersen med skuddfoten klar.

Ballen gikk rett over hodet - og imellom hendene på Finnsnes' keeper.

God stemning i spillerbåsen til Melbo.
God stemning i spillerbåsen til Melbo. Foto: Håvard S. Mækelæ

Melbo sa seg ikke fornøyde med det. De fikk enda en målsjanse rett før dommeren blåste av for endt omgang. 

Dermed står det nå 1-0 til Melbo når andre omgang kommer i gang.