Uhell: Traileren endte hallveis ut i grøfta. Foto: Hilde Jørgensen

Sammenstøt mellom trailer og personbil i Langvassbukt – ingen personskader, trafikken dirigeres

KVÆFJORD: Nødetatene rykket i 11-tida fredag ut til et trafikkuhell på fylkesvei 85 i Langvassbukt.

En personbil og en trailer skal være involvert, og det er snakk om et sammenstøt mellom de to kjøretøyene. Ifølge operasjonssentralen hos politiet i Nordland, skal ingen personer ha kommet til skade i hendelsen.

Politiet i Nordland opplyser på Twitter at til sammen tre personer er involvert, og at disse sier seg uskadd.

I forbindelse med sammenstøtet, har traileren havnet utfor veien, får Bladet Vesterålen opplyst hos politiet. Veien er sperret som følge av trafikkuhellet.

OPPDATERT:

Rundt klokka 11.30 er politiet framme på stedet, og rapporterer at det ikke er noen personskader. En trailer har sklidd i grøfta etter sammenstøtet, mens en annen trailer har sakset, men denne andre traileren skal ikke ha vært involvert i sammenstøtet.

Det er en del kø på stedet, og bilberging er bestilt.

Utfor: Trafikken ble dirigert forbi, mens man ventet på bilberging. Foto: Hilde Jørgensen

Personbilen kom fra Lødingen, mens vogntoget kom fra Sortland, og i krysset på fylkesvei 85 i Langvassbukt har traileren kommet borti bakparten av personbilen, får Bladet Vesterålen opplyst fra brannvesenets folk på stedet.

Oddgeir Walle fra Sortland lensmannskontor opplyser at det sto et vogntog som hadde trøbbel med å komme seg opp bakken opp mot krysset, og personbil kjørte da forbi dette vogntoget. En annen trailer som kom kjørende fra retning Sortland, kom borti personbilen da den skulle svinge av mot Lødingen.

– Trafikken blir dirigert forbi traileren som fortsatt står halvveis i grøfta, mens man venter på en bergingsbil til traileren. Det er strødd på veien, som var litt glatt da uhellet skjedde, opplyser Walle.

OPPDATERT KLOKKA 11.52:

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Traileren som sperret veien er fjernet. Vi dirigerer øvrig trafikk forbi ulykkesstedet inntil involverte trailer er fjernet, skriver politiet i Nordland på Twitter.