Karl-Christian Karlsen scoret to av Melbos tre mål mot Harstad sist helg, og i dag ble det to mål mot også Stålkameratene.
Karl-Christian Karlsen scoret to av Melbos tre mål mot Harstad sist helg, og i dag ble det to mål mot også Stålkameratene. Foto: Tor Johannes Jensen

Surt tap for Melbo

HADSEL: Melbo ledet 2-1 ved pause, men hjemmelaget Stålkameratene snudde i andreomgangen og scoret vinnermålet like før slutt.

Melbo startet lovende og ledet 2-0 etter at Karl-Christian Karlsen scoret to mål i løpet av to minutter (21. og 22. minutt).

Karlsen stod bak to av målene forrige helg da Harstad overraskende ble slått 3-0 på Melbu. Fire av hans fem mål hittil i sesongen er kommet på de to siste kampene.

Fortjent

Stian Celius Steffensen reduserte for Stålkameratene i det 37. minutt, og hjemmelaget kom i balanse 17 minutter før slutt etter mål av Alexander Iversen.

Og like før 90 minutter var passert sikret samme spiller tre poeng til Stålkameratene på Sagbakken kunstgressbane i Mo i Rana.

- Jeg synes vi totalt sett vant fortjent, spesielt etter andreomgangen der vi hadde noen feite sjanser på stillingen 2-2. Men Melbo kunne fort ha punktert kampen på 0-2. Det var nemlig en situasjon innenfor 16-meteren der en Melbo-spiller var alene med vår keeper, og der dommeren blåste filming i stedet for straffe. Jeg så ikke selv situasjonen, men hadde Melbo fått straffe og scoret hadde nok kampen vært kjørt, sier Stålkameratene-trener Per Gunnar Tysnes.

Skader

Rett før vinnermålet til Stålkameratene ble Melbos Aleksander L. Reinholdtsen skadet og tatt av banen på båre.

Nils-Arne Stikholmen måtte for øvrig kaste inn håndkleet allerede etter fire minutters spill, og rett etter pause var det Torjus Nilsen Nikolaisens tur til å forlate banen.

- Både vi og Melbo manglet en del spillere til denne kampen på grunn av skader. For oss betydde seieren enormt mye etter som vi har tapt de siste fire kampene. Med nok et tap ville det ha blitt blytungt å reise til Finnsnes neste helg, så dette var en slags cupfinale for oss, sier Tysnes.

Slutten

Stålkameratene-treneren tror det blir vanskelig for mange lag å overleve i divisjonen.

- Jeg tror ikke avgjørelsen faller før på slutten av sesongen. Alle slår alle i denne divisjonen, med unntak av Sortland. Men nå har også Sortland fått forsterkninger, og da kan de fort ta poeng framover. Men de bør vel vinne to kamper før ferien for at det ikke skal bli for tungt å ta igjen forspranget til de nærmeste lagene, sier Tysnes.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

 

Tabellen og resultater 3. divisjon avdeling 6.