Nyforsterkningene Ingar Angell Nicolaysen (f.v.) og Ridge Robinson spilte begge hele kampen for Sortland mot Frigg. Duoen kunne ikke forhindre et nytt stortap for Sortland.
Nyforsterkningene Ingar Angell Nicolaysen (f.v.) og Ridge Robinson spilte begge hele kampen for Sortland mot Frigg. Duoen kunne ikke forhindre et nytt stortap for Sortland. Foto: Egil Blomsø

- To veldig viktige kamper foran oss

SORTLAND: Selv om Sortland var forsterket av Ingar Angell Nicolaysen (fra Mjølner) og Ridge Robinson (fra Senja) i søndagens bortekamp mot tabelltreer Frigg, måtte de sort/hvite tåle nok et stortap i 3. divisjon.

Sortland hang godt med de første 45 minutter. Shariff Cham ga Frigg ledelsen 1-0 etter 18 minutter, og først to minutter før pause kom 2-0 ved Per Eik Forgaard.

- Vi ble bortdømt i førsteomgangen. På stillingen 1-0 burde vi hatt straffe, og like før 2-0 målet fikk Marius Jørgensen en albue i hodet. I stedet for 1-1 til pause  blir det altså 2-0, og det er tungt for et lag som sliter i motvind, sier Ingar Angell Nicolaysen.

Utspilt

Utover i andreomgangen tok Frigg mer og mer over, og fra 61. til 77. minutt scoret Frigg tre ganger (Christian Mork 3-0, Shariff Cham 4-0 og Vital Curtis Kaba 5-0).

I det 86. minutt kom 6-0 og kampens siste mål ved Ulrik Ferrer.

- Andreomgangen er for svak av oss. Vi kommer ikke opp i Frigg-spillerne, vi blir spilt lave og etter hvert også utspilt av et bedre lag, sier Nicolaysen som heller ikke er fornøyd med sin egen innsats.

- Man er jo aldri fornøyd når man er med å tape så mye, og et par av målene kunne jeg nok også ha gjort noe med, sier han.

Må ha poeng

Sortland står fortsatt poengløs i 3. divisjon. Etter ni kamper har Sortland en målforskjell på 5-49. Laget har fortsatt ikke scoret mål på bortebane.

- Det er jo tungt å tape ni kamper på rad, men vi er bare nødt til å se framover. Vi har to veldig viktige kamper før ferien, og vi bør helst vinne dem begge for ikke å havne alt for langt bak lagene foran på tabellen. Mot Skjervøy vil også Simon Laugsand være spilleklar for oss, sier Nicolaysen.

Se kampfakta Frigg-Sortland

Tabell og resultater.