Ingve Kanstad ble kåret til Lødingens beste spiller i fredagens kamp mot Melhus /Gimse.
Ingve Kanstad ble kåret til Lødingens beste spiller i fredagens kamp mot Melhus /Gimse. Foto: Arkivfoto: Svein Rist

Tøft for Lødingen

Lødingen ble flere nummer for små da de fredag kveld møtte Melhus/Gimse i første kvalifiseringskamp til all-norsk 2. divisjon.

Tynn spillerstall har vært hovedtrener Kjell-Hugo Pedersens hovedbekymring gjennom hele sesongen.

Selv om Lødingen styrket stallen med ett par spillere fra Ankenes på tampen, var det langt fra noen bred stall Pedersen hadde å velge fra under fredagens kamp mot Melhus/Gimse.

Leder i handballgruppas senioravdeling Arnfinn Krirkaug konkluderer med at Lødingen tapte for et klart bedre lag.

Ble slitne

Lødingen startet kampen på en grei måte. Utover første omgang ble det likevel et klart overtak i målprotokollen til Melhus.

– Da datt spillerne litt sammen. Selv om de klarte å ta seg sammen mot slutten, var det ikke tilstrekkelig til å hindre at vi lå klart under til pause, fremholder Kirkhaug i samtale med lokalavisa.

Lødingen startet også 2. omgang oppløftende. Så var det slutt.

– Guttene gjør et ærlig forsøk. Når Melhus sine spillere ble slitne satte de inn på folk som var like gode. Den luksusen har ikke vi i Lødingen. Stallen er rett og slett for tynn, sier Kirkhaug.

– Tapet ble etterhvert betydelig.

– Ja, bevares. Vi taper for et langt bedre lag. Bedre stall, bedre taktiske og tekniske ferdigheter, og bedre trent, konkluderer Arnfinn Kirkhaug.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Lødingen møter Charlottenlund lørdag klokken 12.30 og TSI søndag klokken 15.00.

På bakgrunn av resultatet i fredagens kamp er dette to oppgjør Lødingen må vinne om drømmen om opprykk til 2. divisjon skal leve videre.

Kvalik 2. div herrer

Lødingen–Melhus/Gimse 19 - 31 (9 - 17)

Mål Lødingen: Casper Granberg 5, Martin Haslevang 4, Markus Fossheim 4, Ingve Kanstad 2, Johnny Molander 1, Christoffer Sagstad 1, Frank Gulstad 1, Espen Steiro 1.