Anders Svensson. Foto: Innsendt

Tre korona-smittet i Bø

BØ: – Det er nå i alt tre personer registrert smittet av Covid-19, som følge av smitteutbruddet i Bø kommune, melder kommuneoverlege Anders Svensson mandag kveld.

– De smittede er isolert og nærkontakter er informert og satt i karantene. For å redusere ytterligere smittespredning er sykehjemmet og omsorgsboligene på Bøheimen bo- og behandlingssenter fortsatt stengt for besøkende i tidsrommet tirsdag 23. februar og onsdag 24. februar.

– Beboere i omsorgsboliger er satt i karantene inntil videre. Her vil det komme mer informasjon etter hvert. Planlagt konsert på Bøheimen tirsdag og onsdag må dessverre avlyses.

– Storavdelingen i Vinje barnehage er stengt til og med 1. mars, og barna og ansatte på avdelingen er i karantene. De øvrige avdelingene i Vinje barnehage er åpne på vanlig måte.

– Bø kommune oppfordrer foreldre å være ekstra oppmerksom på symptomer på Covid-19 som forkjølelse, hoste, feber og tung pust, melder Anders Svensson, og legger til:

Les også
Ny person smittet av korona

– Ta kontakt med legekontoret ved behov. For spørsmål fra publikum er koronatelefonen 908 606 88 åpen mellom 10-15 denne uken.