Det var et ungt Morild-lag som kjempet seg til en borteseier mot Andenes. Og spillerne unte seg noe godt å spise på en lokal butikk før reisen hjem til Øksnes.
Det var et ungt Morild-lag som kjempet seg til en borteseier mot Andenes. Og spillerne unte seg noe godt å spise på en lokal butikk før reisen hjem til Øksnes. Foto: Privat

Unte seg noe godt etter sliteseier

ANDØY: Morild-kapteinen Truls Knudsen får ikke skrytt nok av de unge spillerne som bidro sterkt til mandagens sterke 1-2 seier borte mot Andenes.

- Det er lenge siden jeg har vært så fornøyd etter en kamp. Vi har mange spillere ute av ulike årsaker, og vi stilte derfor med mange unge spillere. Og de gjorde en kjempekamp. En skikkelig sliteseier, forteller Knudsen.

Straffe

Knudsen scoret selv kampens første på straffe i det 22. minutt.

Ti minutter ut i andreomgangen utliknet Sander Lønne Dyngeland.

Morild-spilleren Martin-Arne Reinholdtsen satte inn seiersmålet minuttet før full tid.

- Det ble en fryktelig jevn kamp, men vi hadde nok de største målsjansene og det var sånn sett fortjent at vi vant til slutt, forteller Knudsen.

Morild har slitt etter ferien, men Knudsen håper seieren mot Andenes kan snu en svak trend.

- Vi har ganske grei motstand i flere av de siste seks kamper, og jeg håper vi kan berge en plass blant de tre-fire beste.

 

Så rødt

Begge lag fikk en spiller utvist i kampen. I det 71. minutt fikk Morild-keeperen Leonide-Alin Donica direkte rødt kort, og to minutter før slutt fikk hjemmelagets forsvarspiller, Sondre Saatvedt Sandengen, også direkte rødt kort.