Utepils: Det er lov å kose seg ute, selv om snøen laver ned, sier Kristel Dyrø

Utepils i snøværet

SORTLAND: Snø i mai er ingen hindring for å kose seg ute.

– Jeg må ærlig talt innrømme at jeg lar meg provosere over værbildene på tv – med sol og utepils fra Sør-Norge. Så jeg tenkte det var på tide å vise at også vi kan kose oss, selv om det nesten er minusgrader et godt stykke ut i mai, sier Kristel Dyrø fra Sortland.

Torsdag, la hun på sin egen facebookside ut en video der hun uttrykte glede over at man endelig kan ta seg en utepils. Og det mens snøen lavet ned.

– Vi kan jo ikke sitte i bikini riktig ennå, og solkremen er ikke kjøpt inn, men fordelen vi har her nord er jo at det er liten fare for at det vi har i glasset skal bli lunkent før vi får det i oss, sier hun til Bladet Vesterålen og ler.

Hun innrømmer hun sjelden blir værsjuk. Men været og ikke minst snøfallet de siste dagene har utfordret sykdomsbildet en smule.

– Vi veit jo hvor vi bor, men nå er det nok. Nå bør det bli vår snart. Det er sikkert flere enn meg som er lei en lang vinter. Jeg vil helst vil slippe å se solbilder fra uterestauranter langt sør i landet, sier hun og skåler.