Johan Thomas Hegdahl er glad for å ta imot hadselværingen Sissel Pedersen i Adwice Svolvær.
Johan Thomas Hegdahl er glad for å ta imot hadselværingen Sissel Pedersen i Adwice Svolvær. Foto: Aidem Media

Vesteråling til toppjobb i Svolvær

Sissel Pedersen fra Hadsel blir ny daglig leder ved Adwice-kontoret i Svolvær.

Hun har jobbet med regnskap i 30 år i selskaper av ulik størrelse og i eget regnskapsbyrå. Nå ser hun fram til å få lederoppgaven i tillegg til det regnskapsfaglige.

– Adwice er dessuten helt i tet nasjonalt når det kommer til det å ta i bruk ny teknologi og implementere dette i drift og kundearbeid. Dette er noe jeg har registrert fra utsiden, og fått ytterligere bekreftet i prosessen med selskapet, sier Pedersen i ei pressemelding.

Hun kommer opprinnelig fra Raften på grensa mellom Hadsel og Vågan ved Raftsundet. Båndene til hjemplassen er sterke. For mange er hun kjent som en av ildsjelene bak Keisermarsjen i regi av Digermulen Brass Band under Digermuldagen.

– Jeg har alltid likt dugnad og de felleskapene og vennskapene som etableres på den måten, sier Sissel Pedersen i pressemeldinga.

Etter endt utdanning og karrierestart i Vesterålen, flyttet Sissel Pedersen hjem til Raftsundet og startet eget regnskapskontor i 1993. Siden har hun også jobbet deltid med regnskap i Pundslett Laks – i tillegg til kundeoppdragene i sitt eget selskap. I 2013 flyttet hun til Svolvær og begynte som regnskapsleder ved Norlense på Fiskebøl. Nå kommer hun fra en jobb som økonomileder i Cetho Eiendom i Svolvær. Hun er for øvrig nestleder i styret for Trollfjord AS, og har også også verv som styreleder i Vesterålen byggeservice AS og i Børøya Eiendom AS.

Johan Thomas Hegdahl er adm.dir. morselskapet Adwice AS og styreleder i Adwice Svolvær AS. Foruten Hegdahl, er Ståle Fredriksen, Erling Vestgård, Per Arne Stemland, Bjørn Christoffersen og Arnfinn Glad partnere i Adwice. De lokale Adwice-kontorene i Vest-Lofoten, Svolvær og Sortland eies av Adwice AS sammen med de lokale partnerne.