Iris Lian er nominert til Årets navn i Bladet Vesterålen, etter at hun sto fram om sine problemer etter deltakelsen på TV-programmet «Kompani Lauritzen». Søndag har også TV-kanalen gått ut med støtte til 28-åringen.

Mens alle deltakerne gjorde sterkt inntrykk på programleder Dag Otto Lauritzen, ifølge artikkelen på TV2, er det nettopp Lian som har utmerket seg for ham.

– Hun mobiliserte enormt med krefter, vilje og mot, bare ved å melde seg på Tropp 1, og ikke minst å kvinne seg opp til å stille opp på Setnesmoen, sier han.

– Den reisen hun hadde hos oss er det bare å ta av seg hatten for. Hun er et av de modigste menneskene jeg vet om, og jeg er utrolig stolt over å ha fått lov til å ta del i litt av reisen hennes.

– Hva?! Er dette sant?!, utbryter Lian ifølge TV-kanalen.

– Herregud, så rørende. Nå begynte jeg nesten å gråte. Og spesielt å få høre det fra selveste obersten! Jeg har lenge drømt om å kunne være på den plassen psykisk som det jeg er i dag. Klare å snakke ordentlig til folk og å være blant tusen mennesker om dagen. Så det betyr alt i verden å få høre det fra ham, sier hun videre.