Sortland IL gleder seg til å arrangere «Eat Move Sleep», konseptet som BAMA, Norges Fotballforbund (NFF) og Eat Initiative står bak. 94 lag skal i aksjon i Blåbyhallen i løpet av helga. På bildet Frode Grodås (NFF), Eli Beate Mentzoni (Sortland IL), Tom-Erik Fuglevik (Sortland IL) og Håkon Andersen (BAMA).
Sortland IL gleder seg til å arrangere «Eat Move Sleep», konseptet som BAMA, Norges Fotballforbund (NFF) og Eat Initiative står bak. 94 lag skal i aksjon i Blåbyhallen i løpet av helga. På bildet Frode Grodås (NFF), Eli Beate Mentzoni (Sortland IL), Tom-Erik Fuglevik (Sortland IL) og Håkon Andersen (BAMA). Foto: Sortland IL

94 lag i Blåbyhallen under «Eat Move Sleep»: – Stor dugnadsvilje for å få dette til

SORTLAND: Det skal spilles hele 220 kamper når 94 aldersbestemte lag deltar i fotballturneringa «Eat Move Sleep» i Blåbyhallen i helga.

Konseptet «Eat Move Sleep», som BAMA, Norges Fotballforbund og Eat Initiative står bak, har søkelys på kosthold, aktivitet og søvn, og det arrangeres hele 42 steder i Norge i år.

Sortland IL var en av klubbene som ble valgt ut blant over 140 søkere. Klubben søkte om arrangementet på slutten av 2018.

– Det kommer lag fra Vesterålen, Lofoten, Harstad, Narvik og Kvæfjord. I tillegg til kamper kan spillerne og besøkende få delta på en aktivitetskamp med smaksprøver, aktivitetsløype og quiz. Dette er en ettertraktet cup og vi er glade for at vi fikk sjansen til å arrangere den, sier Tom-Erik Fuglevik i Sortland IL.

På lørdag skal 6-9-åringene i aksjon i Blåbyhallen, mens 10-12-åringene skal spille dagen etter.

– Uten en stor dugnadsvilje og støtte fra næringslivet, har det ikke vært mulig å arrangere cupen på Sortland. Det er mange frivillige i sving i løpet av helga, forteller Fuglevik.