Melbo IL kan juble for en ny seier i 3. divisjon. (Arkivfoto)
Melbo IL kan juble for en ny seier i 3. divisjon. (Arkivfoto)

Etter helgas Melbo-seier: – Nå er topp fem mulig igjen

HADSEL: Etter å ha slitt med å ta poeng en lang periode, er Melbo på vinnersporet igjen i 3. divisjon.

For over ei uke siden ble det seier 2-0 hjemme mot Junkeren, og sist søndag ble det fulgt opp med en komfortabel firemålsseier borte mot Skjetten.

– Jeg synes vi totalt sett gjør en grei kamp, og der andreomgangen var spesielt bra. Selv om det var målløst før pause, og vi manglet litt framover, følte jeg at vi hadde god kontroll. Skjetten skapte ikke så mye, forteller Melbo-spilleren Torjus Nilsen Nikolaisen.

Utvisninger

Etter en målløs førsteomgang tok Melbo ledelsen i det 57. minutt ved Eirik Pedersen.

20 minutter senere økte Sondre Nordgaard Meløe til 0-2, mens Marius Jørgensen og Bendik Hein Nøstdahl Rasmussen scoret de to siste målene for Melbo på slutten av andreomgangen.

Skjetten fikk to utvisninger i kampen.

Mohammad Ibrahim Alkabra fikk gult kort i det 65. minutt, og rødt kort rett etterpå, mens Younes Battakh fikk direkte rødt kort i det 90. minutt.

– Dette var en viktig seier for oss. Nå får vi et pusterom fra nedrykksstriden og kan heller se oppover på tabellen. Det er fortsatt mulig å havne blant de fem beste lagene i serien, sier Nikolaisen.

Sunt

Melbo IL har fått flere nye spillere etter ferien, noe Nikolaisen synes er bra.

– Vi har nå en veldig bred stall, og det er bare sunt med konkurranse om plassene. Man må prestere for å få spilletid, sier han.

Neste kamp for Melbo er hjemme mot Hønefoss 15. september.

– Hønefoss er ett av de bedre lagene i divisjonen, så det blir ingen enkel kamp. Men på hjemmebane kan vi slå alle, sier Torjus Nilsen Nikolaisen.