IMG_9526.JPG
IMG_9526.JPG

Magisk julestemning

Hør Bøhallen synge «Deilig er jorden»

Det er fjerde år på rad Ole Edvard Antonsen forbereder og starter sin juleturné i Bø.

I år som tidligere år var Didrik Solli-Tangen med, og ny av året ble vi kjent med den vakre stemmen til vinneren av norske talenter 2012, Stine Hole Ulla. Disse sammen med Bø musikkforening gav det publikum hadde håpet på. Gode desemberstemninger, i november.

 

Stort å jobbe sammen

- Vi er utrolig stolte over at det er 600 mennesker her i dag, for å høre på Bø Musikkforening, og ikke minst få med seg verdenskjente artister, sa Sture Pedersen. Og fortsatte.

IMG_9507.JPG
IMG_9507.JPG
Ole Edvard Antonsen
Ole Edvard Antonsen

– Det er en glede å få jobbe med slike musikere år etter år, og det er like artig hvert år. Jeg trur jammen disse karene trives godt i Bø, sa Pedersen.

Stemning ble det. Vakre trompetsoloer, Solli-Tangens stemme og ikke minst det nye bekjentskapet Stine Hole Ulla. Dette akkompagnert med et stødig Bø musikkforening gjorde kvelden helstøpt for publikum.

Det hele startet med Bø Musikkforening, før Antonsen og Ulla selv kom på scenen. Så gikk det slag i slag før Solli-Tangen ble kastet rett ut i hans første sang, klassikeren til Giacomo Puccini «Nessun Dorma».

Ros til Stine Hole Ulla

- Dette er noe av det beste jeg har sett og hørt her, og mye av grunnen er Stine Hole Ulla. Ho sang utrolig vakkert, så ho håper jeg blir med til neste år også, sa Svein Tore Nikolaisen rett etter at avslutningsnummeret «Deilig er jorden» var over.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

- Jeg har vært her de fire siste årene. Det er like vakkert hvert år, og jeg håper de kommer tilbake, forteller Kjellaug Både.

Spektakulært femårsjubileum

Til neste år er det femårs-jubileum for samarbeidet mellom Bø musikkforening og Ole Edvard Antonsen. Og skal vi tro Pedersen blir det en spektakulær opplevelse.

– Det kommer til å bli stort. Det skal være kul på veggene, det kan jeg love. Noe mer kan jeg ikke gå ut med, sa Pedersen.