Magnus Karlsen scoret kampens eneste mål mot Høken.
Magnus Karlsen scoret kampens eneste mål mot Høken. Foto: Roger Vagle

Opprykksdrømmen lever

Etter seieren over Høken mandag, mener vargtrener Lars Fagerlirøen at opprykkdrømmen fortsatt lever for Varg

- Det ble en fartsfylt slitekamp, og vi er veldig fornøyd med 3 poeng i denne kampen, forteller Fagerlirøen.

Og det med 10 mann i halvannen omgang. Det ser nesten ut til å bli en trend at Varg får en spiller utvist i kamp. Denne gang var det kaptein Gøran Dybdal som fikk direkte rødt etter å ha felt en høkenspiller som siste mann.

Karakter i laget

- Det er andre kampen vi vinner etter å ha en mindre spiller på banen, så vi viser at det er karakter i dette laget og står på til siste slutt. I dag møter vi robuste spillere og vinner med 10 mann, og etter denne seieren kan man trygt si at opprykksdrømmen vi har satt oss fortsatt lever, forteller Fagerlirøen.

Juble over scoring
Juble over scoring Foto: Roger Vagle
Mange kort ble delt ut i kampen
Mange kort ble delt ut i kampen Foto: Roger Vagle

Underholdende

Det ble en fartsfylt og spennende kamp mellom lagene som ligger på andre og tredjeplass på tabellen i 5. divisjon. Foruten den ene røde kortet, delte dommeren ut flere gule kort. Begge lag spilte underholdende fotball, og det var høyt tempo i 90 minutter. Ingen av vargsupporterne var sikker på seier før dommeren blåste av kampen. For Høken gav Varg kamp helt til siste slutt, og var like nære utligning som Varg var nære til øke til 2-0.

Tøff kamp

Kampens eneste målscorer Magnus Karlsen var helt i kjelleren etter å ha løpt i 90 minutter. Karlsen mente laget vant fortjent og at det var på tide at han selv omsider scoret. - Det er lenge siden sist jeg puttet ballen i mål i en kamp.  Det er fantastisk artig å vinne, forteller en sliten matchvinner.

- Vi spiller en god kamp, og er nære å score ved flere anledninger. Men vi har slitt litt framfor mål denne sesongen, men i dag trakk vi det lengste strået og vinner 1-0, forteller en fornøyd  Karlsen.