Øremazzørene fra Trondheim, Kammerpikene fra Sortland og Victoriakoret fra Myre skapte magisk stemning i Myre kirke lørdag ettermiddag.

Øremassasje på Myre 

Det var Kammerpikene som sto som arrangør, med Øremazzørene som gjester og Victoriakoret som medhjelper under konserten.

Victorias mannskor åpnet konserten med fire sanger; Beati Mortui, Savna dæ sol, Vestervind og Barndomsminne fra Nordland.

Unik stemmekontroll

Kammerpikene fortsatte konserten med imponerende ferdigheter. De utviser en stemmekontroll som er fantastisk. Alleluja er helt unik i så måte.

Som den gyldne sol frembryter og Deep River passet godt i Myre kirke og Hege Monica Eskedal fikk frem det beste i sine damer.

Godt å synge i Myre kirke

Trondheims-sangerne skrøt uhemmet av Myre kirke, der de likte seg veldig godt.

– Det er skikkelig godt å synge i denne kirka, sa korlederen før de satte igang med sin fremføring av; Månemannen (Vamp), Fragile (Sting) og September Maurice White).

Imponerte med felleskor

De to gjestekorene sang en avdeling til og konserten ble avsluttet med et imponerende avslutningsnummer med skikkelig stort kor. Alle tre korene var med på å synge An Irish Blessing; en irsk folketone.

– Det var en herlig konsert og jeg tror alle som kom til konserten fikk er herlig opplevelse, sa en av publikummerne som var i Myre kirke.