Denne helga spiller Øksils 1. divisjonslag heimekamper i Øksneshallen mot Skjetten lørdag og mot BSI søndag. Herrelaget til Øksil møter for øvrig Sotra på søndag i 1. divisjon.

Øksil-damene ha fått en forrykende god start på serien, og Annie Andreassen har hatt ei spesiell oppladning til kommende serierunde.

– Jeg valgte å være i militæret fordi jeg ønsket ei utfordring, og fordi jeg ville lære noe nytt. Jeg har alltid hatt en interesse for det, så jeg var ganske bestemt på at jeg skulle inn, forteller hun.

Hun synes det er veldig lærerikt å være i Forsvaret, fordi hun får oppleve mye mer enn det hun ellers ville ha gjort i det daglige.

– Det er veldig fint å tenke på at man gjør noe bra for andre enn bare seg selv, sier Annie.

Hun forteller at det er mye fysisk arbeid og lange dager i Forsvaret.

– Men det fine med å ha det tungt, er at man setter veldig pris på de dagene man har det litt rolig! Man lærer mye av å ha det tungt, ikke minst at man ofte klarer mer enn man tror. Jeg får pusha grensene mine hele tida.

– Om man ikke i utgangspunkt er i god form, blir man det av å være i militæret, lover Øksil-jenta.

Hun har også tatt med seg mye postitivt fra volleyballen inn i militæret, forteller hun:

– Konkurranseinstinkt. Det å hele tida ønske å gjøre det bra og å utvikle seg videre. Men også det med lagånd. Alle er i lag om det samme, så det er veldig fint å kunne motivere andre rundt deg og gi positive og konstruktive tilbakemeldinger. Har du fine folk rundt deg som er gode til å motivere, klarer du som oftest mer!