– Jeg håper vi kan kjempe i den øvre halvdelen av tabellen. Vi har en styrket stall og vi er i rute med sesongforberedelsene. Vi har trent hardt og de fysiske testene viser også framgang, sier Edvardsen.

Han tror lagene fra Østlandet blir de tøffeste å bryne seg på.

– Erfaringsmessig holder lagene sørpå godt nivå. De har jo også mange flere spillere å ta av. Skedsmo blir nok den vanskeligste motstanderen, dette laget er også tippet øverst på tabellen, sier Edvardsen.

Sortland har til nå spilt treningskamper mot Skånland, Høken og Morild, og alle har endt med seier.

– Vi kommer ikke til å matche oss mot lag i 3. divisjon og høyere før seriestart. Det ville nok ha vært en fordel med enda bedre motstand i treningskampene, men jeg tror likevel vi skal være godt forberedt til seriestart, sier Edvardsen.

Sortland har forsterket stallen med Erlend Berg Farstad, Erik Burchardt, Espen Ellingsen, Ingar Angell Nikolaysen, Frode Andorsen og Tage Ellingsen. I avgang er Michael S. Hansen (Morild).

– Vi har beholdt nesten hele stallen fra i fjor, i tillegg til de nye spillerne. Selv om vi nå har en stall på rundt 25 spillere, er vi åpen for å ta imot flere spillere som kan styrke stallen. Vi setter jo aldri strek her, sier Edvardsen.

Sortland sesongåpner borte mot Senja 17. april. Deretter er det hjemmekamp mot Skjervøy 22. april.