Under fredagens Åpent Hus i Sortlandshallen kom både ordføreren og barnebarnet til Kjell Halvar Knudsen. Knutsen var ei ildsjel som jobbet i prosjektet og gikk bort i altfor ung alder på grunn av alvorlig sykdom. Åpent-Hus-prisen går ut fra hans minnefond.

Først det  Svein Robert Vestå som kunngjorde de verdige vinnerne: Kritsana, Mathias og Sindre (med bror Vegard som stedfortreder) som har gjort en verdig innsats for det yrende åpne idrettshuset.

Idrettsprisen

Deretter tok ordfører Tove Mette Bjørkmo ordet og sa at det var både lurt og rettferdig med to idrettspris-vinnere i år.

– Den første er ung, bare 15 år, men allerede har hun vunnet mye. Og hun trener mye. Med faren til trener. Men hun er trener selv også. Dessuten har hun nettopp vunnet gull og er på vei til VM i Taekwondo i Hellas. Da skjønner dere at det er - Vida Marie Finnesen.

Den andre vinneren har vært trofast lenge, i to idretter! Hun er en ildsjel og et jamenneske, og trekker mesterskap til Sorland. I Svømmeklubben og i hundeklubben! – Ann Tove Halvorsen!

Stor applaus for vinnerne mens de mottok diplomer, sjekker og blomster.

– Dette var høyst fortjent, var kommentarene som haglet over begge, fra folk som stimlet sammen og ville gratulere og klemme.