Trener Olav Nilsen er fornøyd med innsatsen i ÅM fra Anne-Ragnhild Hansen og Anders Inga. Begge deltok i klassen for de som er født i 2005.
Trener Olav Nilsen er fornøyd med innsatsen i ÅM fra Anne-Ragnhild Hansen og Anders Inga. Begge deltok i klassen for de som er født i 2005. Foto: Innsendt

Fornøyd med ÅM-innsatsen fra Sortland-svømmere

SORTLAND/KLEPP: Anne-Ragnhild Hansen og Anders Inga, begge født i 2005, endte med gode plasseringer i Årsklassemønstringa (ÅM) på Klepp i Rogaland. Trener Olav Nilsen er godt fornøyd.

Anne-Ragnhild Hansen endte på en 10. plass sammenlagt, mens Anders Inga ble nummer sju sammenlagt. Begge falt noen hakk på lista etter mandagens avsluttende medley.

– Vi er godt fornøyd med plasseringen til begge to. Vi hadde en seier på Anders på 100 meter butterfly lørdag, som gjorde at han også kvalifiserte seg til UM for 13- til 16-åringer i Bergen i oktober. Da konkurrerer deltakerne i enkeltøvelser. Han hadde beste tid på distansen før ÅM, men det skal likevel noe til å forsvare den posisjonen blant så mange sterke svømmere, sier Nilsen.

Anne-Ragnhild gjorde det spesielt bra på 400 meter fri og 200 meter rygg. 

– Hun perset på alle øvelser bortsett fra på 200 meter medley, men også der var hun svært nær personlig rekord. Anders perset ikke på 400 meter fri,  men på resten. Alt i alt sier vi oss godt fornøyd, sier treneren i Sortland svømme- og livredningsklubb.