Kristian Dahl flytter hjem og vil forsterke Melbo IL som lørdag spiller toppoppgjør hjemme mot Leknes. (Arkivfoto)
Kristian Dahl flytter hjem og vil forsterke Melbo IL som lørdag spiller toppoppgjør hjemme mot Leknes. (Arkivfoto)

Forsterker foran toppoppgjør

Melbo-trener Thomas Rønning håper Even Jakobsen og Kristian Dahl blir spilleklar til lørdagens toppoppgjør mot Leknes.

Even Jakobsen (21) studerer i Bodø og kommer hjem til Hadsel der han skal være til slutten av august.

– Det blir en utlånsavtale med Innstrandens som signeres torsdag. Even er en anvendelig spiller, men primært spiller han stopper eller back. Det passer oss veldig fint siden vi har mange forsvarsspillere skadet, sier Rønning.

Offensiv

Kristian Dahl (24) har studert i Tromsø og flytter nå tilbake.

– Det blir en permanent overgang fra Stakkevollan IF. Regner med at kontrakten blir på to år. Kristian er også en anvendelig spiller som kan bekle alle offensive posisjoner. De siste årene har han spilt spiss/kant, sier Rønning.

Tilbake

Skadelisten Melbo har hele 13 spillere på skadelisten. Rønning håper at Erlend Robertsen og Einar Haugerud Pettersen skal være tilbake mot tabelltoer Leknes som ligger poenget bak serielederen Lofoten.

Melbo er på tredjeplass med 16 poeng etter åtte seriekamper, tre poeng bak Lofoten.

– Jeg håper det blir en skikkelig fotballkamp med mye trøkk, høyt tempo og masse mål den riktige veien. Leknes er et godt lag som også har forsterket stallen med en utenlandsk spiller før møtet med oss, sier Rønning.

Form

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Hvis Melbo skulle gå på et tap, kan det bli tøft å vinne serien og rykke opp i 3. divisjon. Lofoten viser for tiden stabil og god form.

– Lofoten har prestert bra, men det er ingen krise om vi skulle gå på et tap. Det er fortsatt mye igjen av sesongen, sier Rønning.