Samarbeid: Pål Bjerketvedt, generalsekretær i NFF (f.v.), Tine Riksen, Tom-Erik Fuglevik og Eli Mentzoni fra Sortland IL og Håkon Andersen, sponsorsjef i BAMA. Foto: NFF

Fortsetter samarbeidet med Sortland IL

SORTLAND: Sortland IL er en av 38 klubber i Norge som Norges Fotballforbund og BAMA har valgt å satse videre på i 2020 som ambassadørklubb for Eat Move Sleep. Det går fram av ei pressemelding.

– Vi er veldig glade for å ha med Sortland IL på laget i år også. Klubben har lagt ned en stor innsats for å gjøre Eat Move Sleep-verdiene til en naturlig del av hverdagen, og vi gleder oss til å følge Sortland IL videre i 2020, sier NFFs generalsekretær Pål Bjerketvedt.

Han overrakte klubben beviset på at de er valgt ut som ambassadører for nok en sesong, under et besøk på Ullevaal stadion sist helg.

– I 2020 skal vi fortsette å motivere alle til å gå eller sykle til og fra trening og kamper, vi skal sørge for at det blir enda flere sunne alternativer i kioskene, og vi skal jobbe videre med å få de unge til å praktisere «ingen likes etter leggetid», sier Tom-Erik Fuglevik, i Sortland IL.