Han har fått jobb i Sortland IL: – Et stort steg tilbake til fotballtoppen i Vesterålen

Nytt tilskudd: Tore Arne Jakobsen (t.v.) har fått jobb som sportslig koordinator i Sortland IL. Det er daglig leder og spiller Ingar Angell Nicolaysen glad for. Foto: Sortland IL

SORTLAND: Sortland IL har ansatt Tore Arne Jakobsen som sportslig koordinator. Det melder klubben på sin nettside onsdag.

Nysigneringen har bakgrunn fra Bodø/Glimt, Sandnes Ulf, Ullern IF og Rana FK, samt lokale klubber som Harstad IL og FK Lofoten, opplyser klubben.

Jakobsen vil jobbe tett opp mot herrelaget, der han med sin bakgrunn vil ta del i treningsplanlegging, og med de erfaringene han bringer med seg fra toppfotballen etablere en trenings- og prestasjonskultur i Sortland IL, heter det på nettsida.

– Å jobbe tett sammen med trenerteam, spillerne og den øvrige sportslige ledelse blir ei spennende utfordring. Rollen vil jo bli litt til underveis, men dialogen rundt de mulighetene som ligger her er så spennende at jeg valgte å takke ja til Sortland IL, uttaler han.

– Klubben har lagt veldig godt til rette for at dette skal fungere på alle måter. Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang. Det føles som om Sortland IL er på vei inn i ei ny tid, med mange nye positive tanker og en organisasjon i stor utvikling. Jeg er ydmyk og stolt over å bli invitert med på laget. Først sa jeg vel at tilbudet kom et år for tidlig. Nå er valget tatt, og jeg er veldig klar for å bidra, sier Jakobsen på Sortland ILs nettside.

Her uttrykker ledelsen at man er ekstremt glad for å ha fått Tore med på laget.

– Vi ser frem til å benytte oss av hans fotballfaglige kompetanse og enorme nettverk, og vi tror dette vil bidra til utvikle klubben sportslig, samt at vi ser på dette som som et stort steg tilbake til fotballtoppen i Vesterålen!