Nå har han også fått trenerjobb i Sortland IL

Leder og trener: Ingar Angell Nicolaysen blir både daglig leder og dametrener i Sortland IL. Foto: Håvard Skogly Mækelæ

SORTLAND: Sortland IL har 21. desember signert avtale med Ingar Nicolaysen som trener for klubbens damelag.

Ingar Nicolaysen er nylig ansatt som daglig leder i klubben, og har nå i samarbeid med Sortland IL blitt enig om trener-rolle i kubben.

– Styret er meget fornøyd med at Ingar velger å ta på seg ansvaret med å følge opp vårt damelag, samtidig som han har rolle som daglig leder. Vi vil presisere at det er to separate ansettelser som er gjort med Ingar.

– Vi har gjennom mange år har et godt støtteapparat og mange som ønsker å bidra rundt damelaget, så med ansettelse av Ingar er siste brikken for videre satsning på plass, sier styreleder Roger Andreassen.

– Sortland IL ønsker med dette å vise at vår satsning mot og med jente- og damefotballen fortsetter inn i 2021. Det jobbes hardt og strukturert for å få flere jenter til å spille fotball, og Sortland IL har en klar strategi for å videreføre dette arbeidet. Det handler om å gi et godt tilbud allerede fra de begynner i en alder av 5-6 år, og videre til de skal være en del av damelaget når de kommer opp i 16-17-årsalderen.

– Det er et generasjonsskifte i Sortland IL for damelaget, og vi gjennomførte en sesong for jenter under 20 år i 2020 i samarbeid med spillere fra hele regionen. Tilbakemeldingene var utelukkende gode, og vi ønsker at alle spillere i regionen som ønsker å spille damefotball i 2. divisjon i 2021 tar kontakt med oss.

Les også
Nå skal denne karen lede Sortland IL – og det får han lønn for