Kaptein Gine Ellingsen (nr. to f.h.) og lagvenninnene på Sortland måtte tåle fire baklengs i Blåbyhallen mandag.
Kaptein Gine Ellingsen (nr. to f.h.) og lagvenninnene på Sortland måtte tåle fire baklengs i Blåbyhallen mandag. Foto: Inger Merete Elven

– Nå må vi vinne resten av kampene

SORTLAND: Sortland fikk seg en nesestyver hjemme mot Mjølner mandag. – Men vi kan ikke gi opp, sier Sortland-kaptein Gine Ellingsen.

Mjølner gikk seirende ut av toppoppgjøret i Blåbyhallen med 4-2 over Sortland. Samme lag som slo Sortland ut av cupen i vår, og som er den desidert største utfordreren om seriemesterskapet i 2. divisjon avdeling Hålogaland.

– Mjølner er et godt lag som kjemper hardt. Vi føler at innsatsen vår er god i dag, men så er det litt stang ut. Vi er uheldig på noen av målene som vi får imot, samtidig som vi ikke klarer å sette sjansene våre i mål, oppsummerer Gine Ellingsen.

Sortland har ambisjoner om å vinne serien, men Mjølner står foreløpig i veien. 

– Vi blir nødt til å slå de på bortebane nå, og så må vi vinne resten av kampene våre. Det kommer til å bli tøft, men vi kan ikke gi opp, sier Ellingsen.

Sortland møter ikke Mjølner i Narvik før 1. september. Aller først skal Sortland opp mot Medkila 3 og Ballstad/Leknes i to tette bortekamper henholdsvis onsdag og fredag denne uka.